Stoelen verhuur

Stoelen verhuur

Geeft u binnenkort een feestje? Dan kunt u bij ons terecht voor verhuur van stoelen, statafels en nog veel meer. Een geslaagd feest begint namelijk met een goede voorbereiding. Allereerst kiest u een datum en een geschikte locatie. De locatie moet passen bij de sfeer van uw feest en het aantal gasten. Voor een klein gezelschap is uw eigen woning wellicht geschikt. Anders kunt uw uitwijken naar bijvoorbeeld de tuin, bedrijfskantine of de straat voor een buurtfeest.

Stoelen verhuurNaast een geschikte locatie maken lekkere hapjes en drankjes een feest tot een succes. Ook moeten er een heleboel praktische zaken geregeld worden. Heeft u bijvoorbeeld al aan de stoelen gedacht? Natuurlijk zullen sommige gasten het liefst staan of rondlopen, maar veel mensen vinden het ook prettig als ze even kunnen zitten. U kunt zelf stoelen verzamelen, maar stoelen huren is ook een goede optie. Dit scheelt u een hoop tijd en gesjouw.

Stoelen op locatie bezorgd

Voor stoelen verhuur kunt u terecht bij slijterij van der Maas. Van der Maas verzorgt niet alleen de drankjes, maar voorziet u ook van stoelen. In overleg brengen zij de stoelen op de door u aangegeven locatie en worden ze na afloop weer opgehaald. Zo weet u zeker dat u voldoende stoelen heeft en hoeft u niet zelf een allegaartje bij elkaar te verzamelen. Naast stoelen verhuur kunt bij ons ook terecht voor verhuur van onder andere verlichting, koelkasten, tafels en terrasverwarmers. Voor de kinderen hebben wij vrolijke springkussens. Wilt u meer weten over onze stoelen verhuur? Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.

   Contact opnemen  Offerte aanvragen