Slijterij Roosendaal

Slijterij in Roosendaal

Bent u op zoek naar een slijterij in Roosendaal of omstreken? Bij Slijterij van der Maas kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment van wijnen en gedistilleerde dranken.

Over ons

Slijterij van der Maas opende in 2006 zijn deuren in Fijnaart, maar ondertussen hebben wij ook een slijterij in Roosendaal geopend. Hier kunt u niet enkel voor drank terecht, ook feesten en partijen kunnen wij voor u verzorgen. Zo huurt u bij ons al uw benodigdheden, zoals stoelen, tafels, tenten, springkussens en tappen. Wij komen alles bij u brengen en weer ophalen. Ook de drank die u over heeft van uw feest, nemen wij weer mee. U betaalt dus nooit teveel!


Slijterij RoosendaalGeef eens een wijncadeau

Natuurlijk kunt u ook voor een passend cadeau bij onze slijterij in Roosendaal terecht. Wij hebben diverse kant- en klare pakketten met een aantal lekkere wijnen of bieren. Dit is op een mooie manier ingepakt zodat u een mooi cadeau kunt geven. Het is ook mogelijk om uw eigen cadeau samen te stellen. Wij helpen en adviseren u hier graag bij, zodat u het cadeau perfect af kunt stemmen op de ontvanger.

Heeft u een vraag over het assortiment van onze slijterij in Roosendaal? Of wilt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van cadeaus en relatiegeschenken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U vindt ons telefoonnummer op de website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact opnemen  Offerte aanvragen