Drankenhandel Roosendaal

Drankenhandel in Roosendaal

Bij onze drankenhandel in Roosendaal vindt u alles wat u zoekt op het gebied van wijn, bier en gedistilleerde dranken. Ook voor prachtige cadeaus kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag met het uitzoeken van passende producten, zodat u het cadeau persoonlijk kunt samenstellen. Bent u op zoek naar een specifieke drank? Vraag gerust om hulp bij één van onze medewerkers, zij helpen u graag om iets te zoeken wat u zeker kunt waarderen.

Alles voor uw feest

Ook voor feesten zoals buurtbarbecues, bedrijfsfeesten en tuinfeesten kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen niet enkel de drank, maar verhuren ook allerlei benodigdheden. U kunt hierbij denken aan tappen, tenten, springkussens, (sta)tafels, stoelen en nog veel meer. Indien gewenst komen wij alles netjes brengen en ook weer ophalen. De drank die u over heeft, nemen wij weer mee. U betaalt dus alleen dat wat u gebruikt heeft! U kunt altijd vrijblijvend een offerte bij onze drankenhandel in Roosendaal opvragen. Wij geven dan een schatting van de kosten zodat u direct weet waar u aan toe bent.


Drankenhandel RoosendaalBent u een echte wijn- of bierliefhebber? Dan is het zeker aan te raden om de aanbiedingen op onze website in de gaten te houden. Wij hebben iedere maand nieuwe aanbiedingen waarbij u profiteert van hoge kortingen! U kunt natuurlijk ook altijd even binnenlopen bij onze drankenhandel in Roosendaal of Fijnaart, dan laten wij u het een en ander zien. Graag tot snel!

 

 

   Contact  Offerte aanvragen